–Ш–љ—В–µ—А–Є–Њ—А–љ–Є –≤—А–∞—В–Є
–Є–љ—В–µ—А–Є–Њ—А–љ–Є –≤—А–∞—В–Є
–Я–µ—В—К–Ї, 24 –ѓ–љ—Г–∞—А–Є 2020
-
‘ирма Дјркома Ѕългари€Ф ≈ќќƒ е представител на два водещи полски завода за производство на интериорни и входни врати за апартаменти, външни входни врати за къщи, както и технически и метални врати.

¬ратите са произведени по най-съвременни технологии и отговар€т на всички европейски стандарти за качество и издръжливост. «аводите, които представл€варазполагат с най-съвременна техника и са с капацитет на производителност до 200 000 врати месечно. “ова ги прави едни от най-конкурентно способните предпри€ти€ в бранша в ц€ла ≈вропа както по отношение на качество и широка гама продукти, така и по отношение на цени и срокове на доставка. ¬ратите са сертифицирани по ISO 9001 и EU standard

ѕродуктовата гама на јркома Ѕългари€ включва над 100 вида интериорни врати и врати по поръчка в повече от 40 цв€та, във всички размери и стандарти. »нтериорни врати и вратите по поръчка предлагани от јркома са идеални за домове, хотели, офиси, супермаркети, летища, заведени€, банки и други обществени места. »нтериорните врати, предлагани от јркома Ѕългари€ са едно перфектно съчетание от изолаци€ и сигурност, качество и модерен дизайн.

–азгледайте продуктите на јркома Ѕългари€
“” 
 
-

ќсветление в антрето

¬ антрето осветлението тр€бва да създава по-добри услови€ за оглеждане в огледалото. “р€бва да отбележим, че най-доброто м€сто за разположение на огледалото в антрето е в близо до външната врата. ѕосетете офиса на јркома Ѕългари€, за да направите правилен избор на интериорни врати. ћоже да ни откриете на адрес: —офи€, ул. ÷ар јсен 120 Ц ъгъла с бул. ѕенчо —лавейков Ц вход откъм бул. ѕенчо —лавейков.

Ќо да се върнем на осветлението. “о тр€бва да е устроено така, че да осветл€ва фигурата на оглеждащи€ се и фона зад не€. Ќай-правилно е да се постав€т два аплика от двете страни на огледалото на височина на главата. ѕостав€нето на осветително т€ло над главата е неправилно; то дава неблагопри€тни за външни€ вид сенки.

 
-

ƒневната е м€стото, където прекарвате най-гол€ма част от времето, когато сте си в къщи, м€стото, където посрещате гости. Ќе забрав€йте, че вратите в дневната олицетвор€ват вашата способност да вземате решени€. —поред ‘енг Ўуй пространството около монтирани  интериорни врати тр€бва да е добре осветено.

¬ дневната Ч зоната за отдих, е нужно съсредоточено осветление за четене, ръкоделие и други подобни занимани€. “о може да се осъществи чрез спускане на вис€що осветително т€ло, постав€не на на-стенна лампа на дълго рамо, което да € довежда до средата на групата,. или пък сто€ща лампа. ¬ зоната за хранене най-често се възприемат вис€щи осветителни тела, единични или в група, точно над масата за хранене. “€ тр€бва да е ц€лостно осветена, а източникът на светлина да е напълно закрит за очите.  оличеството и разположението на осветителните тела завис€т от формата на масата; над кръгла или квадратна маса те се групират около един център, а при правоъгълна маса се разполагат линейно. ќсвен това могат да се направ€т и подвижни осветителни тела във вертикална посока.

–аботното м€сто за писмена работа тр€бва да има два вида осветление Ч съсредоточено и разсе€но. “ака не се получава много р€зък контраст между €рко осветената работна площ и потъналата в тъмнина околност.  ато разсе€но осветление може да се използва общото осветление на помещението при условие, че винаги когато се работи, то е включено.

«а осветл€ване на работната площ не тр€бва да се употреб€ват лампа, с повече от 60 вата. ќслепителни€т поток от светлина, отразен от б€лата повърхност на харти€та, попада непосредствено в очите и поврежда зрението.

 
<< –Э–∞—З–∞–ї–Њ < –Я—А–µ–і–Є—И–љ–∞ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 –°–ї–µ–і–≤–∞—Й–∞ > –Ъ—А–∞–є >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL