Интериорни врати
интериорни врати
Понеделник, 27 Септември 2021
Интериорни врати
„Аркома България” ЕООД
Интериорни врати - Интериорни врати
Фирма „Аркома България” ЕООД е представител на два водещи полски завода за производство на интериорни и входни врати за апартаменти, външни входни врати за къщи, както и технически и метални врати.

Вратите са произведени по най-съвременни технологии и отговарят на всички европейски стандарти за качество и издръжливост. Заводите, които представляваразполагат с най-съвременна техника и са с капацитет на производителност до 200 000 врати месечно. Това ги прави едни от най-конкурентно способните предприятия в бранша в цяла Европа както по отношение на качество и широка гама продукти, така и по отношение на цени и срокове на доставка. Вратите са сертифицирани по ISO 9001 и EU standard

Продуктовата гама на Аркома България включва над 100 вида интериорни врати и врати по поръчка в повече от 40 цвята, във всички размери и стандарти. Интериорни врати и вратите по поръчка предлагани от Аркома са идеални за домове, хотели, офиси, супермаркети, летища, заведения, банки и други обществени места. Интериорните врати, предлагани от Аркома България са едно перфектно съчетание от изолация и сигурност, качество и модерен дизайн.

Разгледайте продуктите на Аркома България
ТУК
 
Осветление в антрето
Интериорни врати - Интериорни врати

Осветление в антрето

В антрето осветлението трябва да създава по-добри условия за оглеждане в огледалото. Трябва да отбележим, че най-доброто място за разположение на огледалото в антрето е в близо до външната врата. Посетете офиса на Аркома България, за да направите правилен избор на интериорни врати. Може да ни откриете на адрес: София, ул. Цар Асен 120 – ъгъла с бул. Пенчо Славейков – вход откъм бул. Пенчо Славейков.

Но да се върнем на осветлението. То трябва да е устроено така, че да осветлява фигурата на оглеждащия се и фона зад нея. Най-правилно е да се поставят два аплика от двете страни на огледалото на височина на главата. Поставянето на осветително тяло над главата е неправилно; то дава неблагоприятни за външния вид сенки.

 
Осветление в дневна
Интериорни врати - Интериорни врати

Дневната е мястото, където прекарвате най-голяма част от времето, когато сте си в къщи, мястото, където посрещате гости. Не забравяйте, че вратите в дневната олицетворяват вашата способност да вземате решения. Според Фенг Шуй пространството около монтирани  интериорни врати трябва да е добре осветено.

В дневната — зоната за отдих, е нужно съсредоточено осветление за четене, ръкоделие и други подобни занимания. То може да се осъществи чрез спускане на висящо осветително тяло, поставяне на на-стенна лампа на дълго рамо, което да я довежда до средата на групата,. или пък стояща лампа. В зоната за хранене най-често се възприемат висящи осветителни тела, единични или в група, точно над масата за хранене. Тя трябва да е цялостно осветена, а източникът на светлина да е напълно закрит за очите. Количеството и разположението на осветителните тела зависят от формата на масата; над кръгла или квадратна маса те се групират около един център, а при правоъгълна маса се разполагат линейно. Освен това могат да се направят и подвижни осветителни тела във вертикална посока.

Работното място за писмена работа трябва да има два вида осветление — съсредоточено и разсеяно. Така не се получава много рязък контраст между ярко осветената работна площ и потъналата в тъмнина околност. Като разсеяно осветление може да се използва общото осветление на помещението при условие, че винаги когато се работи, то е включено.

За осветляване на работната площ не трябва да се употребяват лампа, с повече от 60 вата. Ослепителният поток от светлина, отразен от бялата повърхност на хартията, попада непосредствено в очите и поврежда зрението.

 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL