Интериорни врати
интериорни врати
Понеделник, 27 Септември 2021
„Аркома България” ЕООД
Интериорни врати - Интериорни врати
Фирма „Аркома България” ЕООД е представител на два водещи полски завода за производство на интериорни и входни врати за апартаменти, външни входни врати за къщи, както и технически и метални врати.

Вратите са произведени по най-съвременни технологии и отговарят на всички европейски стандарти за качество и издръжливост. Заводите, които представляваразполагат с най-съвременна техника и са с капацитет на производителност до 200 000 врати месечно. Това ги прави едни от най-конкурентно способните предприятия в бранша в цяла Европа както по отношение на качество и широка гама продукти, така и по отношение на цени и срокове на доставка. Вратите са сертифицирани по ISO 9001 и EU standard

Продуктовата гама на Аркома България включва над 100 вида интериорни врати и врати по поръчка в повече от 40 цвята, във всички размери и стандарти. Интериорни врати и вратите по поръчка предлагани от Аркома са идеални за домове, хотели, офиси, супермаркети, летища, заведения, банки и други обществени места. Интериорните врати, предлагани от Аркома България са едно перфектно съчетание от изолация и сигурност, качество и модерен дизайн.

Разгледайте продуктите на Аркома България
ТУК